Het verhaal van Diego en Mind at Work

 
 

HET BEGINT BIJ EEN PASSENDE BAAN

Samen met zijn coach Wilco bij Mind at Work vond Diego een vacature: verkoop/vulploegmedewerker bij de Action. Diego ging op gesprek, een eerste kennismaking en eigenlijk klikte het meteen. De filiaalmanager was positief en bood Diego de baan aan! Natuurlijk was Diego enorm blij. Het is altijd fijn om te horen dat je uitgekozen bent. En deze baan was het helemaal! 

HET PROBLEEM WAS ALLEEN…

De standaard reiskosten van de Action waren helaas niet dekkend genoeg. De kosten waren kostbaar. Maar gelukkig gaven de filiaalmanager en Wilco niet zo maar op. 

VIA VIA BIJ PARTICIPATIE CERTIFICAAT

Een collega vertelde Wilco over Participatie Certificaat. Hij heeft toen contact gezocht en uitgelegd wat het probleem was, wat er al was geprobeerd en waar nu eigenlijk behoefte aan was.

FIJN WERK!

Met de bijdrage van Accezz International hebben ze een persoonlijke OV-kaart voor Diego kunnen regelen. "Het is geen groot of ingewikkeld ding, maar dit maakte wel nét het verschil tussen thuiszitten en een betaalde baan. Dat ging echt heel soepel. En dat is ook wel eens fijn. Door het meedenken van Participatie Certificaat hebben we snel het reiskostenprobleem kunnen oplossen." 

HOPELIJK NOG VOOR LANGE TIJD

Het gaat hem goed! Diego heeft het naar zijn zin en de Action is tevreden over zijn werk. "Hij komt zijn afspraken goed na, toont initiatief en staat open voor feedback." vertelde Wilco.