Over Marja Ruigrok

“Naast inkomen, levert werk een bijdrage aan zelfstandigheid, zelfvertrouwen en het goede gevoel iets bij te dragen. Daarom is dit zo’n zinvol initiatief. En het spreekt me aan dat ondernemers elkaar onderling een handje helpen om zoveel mogelijk mensen aan het werk te krijgen. Dat is hoopvol."
 

Marja Ruigrok startte op haar vijfentwintigste marktonderzoekbureau Ruigrok NetPanel vanuit de gedachte dat gezond ondernemerschap betekent dat je meer verdient dan je uitgeeft, dat je blije medewerkers hebt en loyale klanten. “Als je niet kan delen, kan je ook niet vermenigvuldigen” is het motto en Marja’s aanpak bestaat dan ook uit delen, inspiratie, motivatie, netwerken, niet bang zijn, experimenteren, dwarsverbanden leggen, samen hard werken en hard plezier maken.

Daarnaast is Marja vanaf 2010 gemeenteraadslid in Amsterdam. Sinds 2014 leidt ze de fractie van de VVD. Naast ambassadeur van Participatie Certificaat is ze tevens bestuurder bij Stichting Gilat, dat theater verzorgt in kinderziekenhuizen, bestuurslid van MyWheels, adviseur bij Voordegroei.nl en vervult zij het mentorschap bij Rockstart en NLgroeit­.