Ben jij de Marketeer die Participatie Certificaat verder brengt?

Impact maken op een belangrijk maatschappelijk thema!

We willen dat iedereen een eerlijke kans krijgt om aan het werk te gaan, zeker ook mensen met een arbeidsbeperking. Dat iedereen, ongeacht niveau, achtergrond of ervaring, op zijn of haar niveau mee kan doen. En dat is ingewikkelder dan het lijkt! Daarom zetten we ons bij Participatie Certificaat dagelijks in om deze arbeidsmarkt, in samenwerking met bedrijven, overheid, instanties en kandidaten zelf, werkelijkheid te maken!

Hoe doen we dit?
Participatie Certificaat werkt met certificaten. Het ene bedrijf koopt een certificaat, het andere benut een certificaat. Gelden uit certificaten worden ingezet om de laatste (financiële) obstakels voor een duurzame werkplek weg te nemen zodat de kandidaat dat ene contract wél weet te bemachtigen. Bijvoorbeeld door begeleiding te bekostigen, reiskosten, een cursus of werkplekaanpassingen.

Op die manier haalde Timothy de benodigde papieren om in een magazijn aan het werk te kunnen, ging Jeremy aan de slag als facilitair medewerker bij Sparta Rotterdam, werkt Nadia inmiddels als kleurenspecialist in een kapperszaak en bereidt Zakaria dagelijks de beste gerechten bij restaurant De Nieuwe Poort.

Met elkaar maken we zo’n belangrijk maatschappelijk vraagstuk hip en happening!

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

De spin in het web van onze marketingactiviteiten…

 • In nauwe samenwerking met het team ben je verantwoordelijk voor social marketing, community management, lead generatie en ben je continu op zoek naar nieuwe manieren om onder de aandacht te komen.
 • Je draagt ideeën aan voor goede content, bewaakt de kwaliteit van de content en creëert content. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de content kalenders.
 • Je weet mensen te raken op emotie en krijgt groepen en individuen in beweging met aansprekende marketingactiviteiten.

Waar je zoal mee bezig bent?

 • Je beheert de website en sociale kanalen (Facebook, Linkedin en Twitter) en gaat aan de slag met een nieuw, op te zetten, Instagramkanaal waar de verhalen van kandidaten centraal komen te staan.
 • Je managet bestaande marketingcampagnes en zet in samenwerking met de rest van het team, marketingbureaus en andere stakeholders nieuwe campagnes op.
 • Je bindt, activeert en ontwikkelt de social communities, zoals de Fanclub en het hard groeiende netwerk van partners en ambassadeurs van Participatie Certificaat. Door social listening weet je wat er speelt en ben je als het ware ‘de voelsprieten’ van de organisatie.
 • Je brengt de ontwikkelingen in kaart, analyseert websites, campagnes en sociale kanalen en signaleert kansen om met de verschillende doelgroepen in contact te komen en te blijven. En omdat je successen natuurlijk wilt delen, maak je deze met overzichtelijke rapportages zichtbaar voor de rest van het team!

Wat je meebrengt?

 • Een afgeronde hbo/wo opleiding richting marketing communicatie of commercie, aangevuld met minimaal een jaar werkervaring in één van deze richtingen.
 • Een ondernemend karakter en mateloze nieuwsgierigheid, energie en creativiteit.
 • Je werkt zorgvuldig, resultaatgericht en planmatig én neemt initiatief!
 • Je bent levendig, spontaan, communicatief sterk en je werkt graag in een teamverband.
 • Je houdt ervan invloed uit te oefenen en je overtuigt op inhoudelijke kennis en kwaliteit.
 • Je ademt liefde voor online schrijven en beheerst de Nederlandse taal tot in de spreekwoordelijke puntjes.
 • Je hebt affiniteit met social listening, community management en online media.
 • Affiniteit met de arbeidsmarkt is een pré. De passie om bij te dragen aan de maatschappij als geheel is essentieel!

Wat je van ons kunt verwachten?

Je gaat onderdeel uitmaken van een leuk en compact team dat zich met veel passie inzet! De lijnen zijn kort, we zijn professioneel, serieus, maar dan wel met een humoristisch randje en boordevol energie. Problemen pakken we samen aan en successen worden gevierd. Met ruimte om jezelf te zijn, je te ontwikkelen op die gebieden die belangrijk voor je zijn en ondernemend bezig te zijn.

Interessant? 

Neem contact met ons op!

Naam *
Naam