Timothy kan met behulp van het Accezz International certificaat zijn doel verwezenlijken!

Timothy draait weer volledig mee in de werkende maatschappij en het behalen van zijn reachtruck- certificaat is voor hem de uitgelezen kans zijn positie te verstevigen. Met de bijdrage van Accezz International werkt Timothy nu nog sneller en efficiënter!

“Timothy ontvangt een Wajong uitkering en heeft enige tijd thuis gezeten zonder werk. Via Sivar heeft hij een passende baan gevonden. Na een succesvolle proefplaatsing bij Hanos te Delft heeft hij een contract aangeboden gekregen. Hij is ontzettend blij dat hij weer meedraait in de maatschappij.

Accezz international.png

Timothy werkt in een groot magazijn als vakkenvuller. Hij verplaatst met behulp van een pompwagen pallets met producten door het magazijn. Dit is fysiek zwaar werk en om zijn werk vol te houden, biedt een reachtruck- certificaat uitkomst. Bovendien kan hij zijn werk dan een stuk efficiënter invullen! Een grote stap in de goede richting!

Doordat hij een Wajong uitkering heeft en zelfstandig woont kan hij het certificaat niet zelf bekostigen. Via zijn jobcoach kwam Timothy in contact met Participatie Certificaat. Dankzij Accezz International kan Timothy zijn certificaat behalen en zijn werkzaamheden nog lang vol houden.”