Carlos start als een echte Spartaan

Veerhaven Assuradeuren draagt met een certificaat bij aan de plaatsing van een kandidaat met verminderd arbeidsvermogen. Dit biedt mogelijkheden aan mensen die graag willen en een beetje extra steun kunnen gebruiken.

170719_carlos.png

Carlos is een 18 jarige jongeman uit Schiedam. Een betaalde baan waar rekening wordt gehouden met zijn arbeidsbeperkingen in een inspirerende omgeving is zijn droom. Helaas was het niet mogelijk om Carlos op een vacature te plaatsen omdat het aan mensen ontbreekt om hem de praktijkondersteuning te bieden die hij zo hard nodig heeft om te slagen. Dankzij de aanvullende ondersteuning van het Participatie Certificaat kan Carlos per direct aan de slag als facilitair medewerker bij de roemrijke eredivisieclub Sparta Rotterdam. Daar wordt hij in zijn dagelijkse werkzaamheden begeleid door Mourad Mghizrat en Houssin Bezzai, twee oud profvoetballers van Sparta Rotterdam, en Connecting 2U. Carlos is nu een echte Spartaan en zal onder de vleugels van alle Spartanen leren zijn vele talenten verder te ontwikkelen.


AAN HET WERK VIA:

MOGELIJK DOOR: